Who are you, part 2

Gepubliceerd op 16 juni 2020 om 13:58

Vorige week heeft Manon zich al aan jullie voorgesteld. Maar een team ben je natuurlijk nooit alleen.

Meet the other half van TeamNerdies. Ik ben Simone en ik ben de zus van Manon. Manon is naast mijn zusje ook mijn beste vriendin. Wij zijn samen opgegroeid in Rijswijk, vlakbij Delft. In onze tienerjaren zijn wij verhuisd naar Den Haag waar onze lieve ouders nog wonen. Zolang als ik mij kan herinneren doen Manon en ik eigenlijk altijd alles samen! Behalve sporten haha dat doet Manon alleen.

 

Naast mijn ouders en zusje heb ik ook mijn eigen gezin. Ik heb een lieve man en zoals jullie misschien al in Manon haar blog hebben kunnen lezen,  heb ik 3 parels van dochters. Mijn oudste dochter Elayah is 10 jaar, mijn middelste dochter Jashlynn is 8 jaar en mijn jongste dochter Seleyna is 1 jaar.

 

 

Ik ben dol op mijn gezin en mijn dochters zijn absoluut de passie achter Nerdies Kids. Maar hoe mooi dit ook klinkt, het is bij ons één grote gezellige chaos. Voor je rust hoef je bij mij niet aan te kloppen, mijn kinderen zijn net Duracell baterijen. De oudste zegt dat ze gelukkig nog niet zo een last heeft van haar hormoontjes, maar daar denk ik toch anders over. Terwijl ik dit schrijf word ik door de middelste weer een TikTok filmpje ingetrokken en de jongste is nog geen 2 maar de “ik zeg nee” fase is hier allang begonnen. Mijn man en ik houden van een opgeruimd huis maar daar hebben mijn kinderen ook niks mee. Ik ben dol op shoppen voor de kinderen, zoals de meeste moeders wel herkennen. Terwijl de kasten uitpuilen en mijn gewassen kledinghoop alleen maar groter wordt, blijf ik gewoon kleding kopen.

 

Mijn leven is misschien een chaos en soms zou ik wel even wat rust willen, het is mijn chaos & i love it. Hoe ga ik Nerdies Kids erbij doen? Geen idee maar ik ga ervoor, waarbij ik met Manon de leukste kleertjes en accessoires voor jullie ga zoeken. Mijn oudste dochter Elayah probeert ook al mee te denken, want als 32 jarige moeder ben ik natuurlijk al een beetje ouderwets.

 

Mochten jullie nog leuke tips of ideeën hebben, laat het ons vooral weten.

Want #TeamNerdies bestaat niet alleen uit Manon en ik maar vooral uit jullie!

 

Liefs,

Simone


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Silta
10 maanden geleden

Toppers kusjes

Monica
10 maanden geleden

Hier ook vaak chaotisch haha. Heel herkenbaar, en toch inderdaad i love it too. Zou niet zonder kunnen.

Anja
10 maanden geleden

Leuk om zo kennis te maken met de gezichten achter nerdies kids. Heel veel succes

Stefanie
10 maanden geleden

Wat een gezellige boel met al die meiden.